Ronde tafel inkopen in Gemeenteland

Round table & customer case inkopen in gemeenteland

11 oktober 2022 | Nieuwegein

Het aftellen is begonnen!

Op 11 oktober 2022 organiseert Emeritor in samenwerking met Onventis een rondetafel voor gemeentes in het NBC in Nieuwegein. Klik hier om je in te schrijven.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dagprogramma

U bent van harte welkom vanaf 12h00 waarbij er een walking lunch plaatsvindt. Vervolgens beginnen wij met een plenaire sessie waarna wij ons zullen opsplitsen in kleinere groepen voor zogenaamde rondetafelgesprekken. Na een korte onderbreking gaat het programma weer verder met een 2e break-outsessie, om vervolgens weer plenaire samen te komen voor een presentatie van de gemeente Schouwen-Duiveland.

We sluiten de dag af met een netwerkborrel waarin er gelegenheid is om in gesprek te gaan met de bezoekers en sprekers van deze dag.

12:00 uur – 13:00 uur  Lunch

13:00 uur – 13:30 uur

Onderdeel 1 PLENAIR : Keynote – Ontwikkelingen bij gemeentelijk inkopen, rechtmatigheid & duurzaamheid (MVI)

Duurzaamheid is een belangrijk thema, ook binnen decentrale overheden. Maar waar te beginnen, waar hebben we invloed en hoe borgen we dat gemeentelijke organisatie impact maakt en blijft maken?

13:30 uur – 14:30 uur


Onderdeel 2 PLENAIR : Grip op inkopen middels P2P-automatisering

In deze presentatie zoomen we in op hoe Purchase-2-Pay automatisering (denk aan catalogus management, factuurverwerking en/of bijvoorbeeld contract management) gemeenten kan ondersteunen in hun dagelijkse inkoopwerkzaamheden, zowel operationeel als tactisch.

 

14:30 uur – 15:00 uur  Pauze

15:15 uur – 16:00 uur


Onderdeel 3 BREAK-OUT

Rechtmatigheidsanalyse en MVI binnen gemeenten middels spend analytics
De rechtmatigheidscontrole is elk jaar een intensieve en tijdrovende taak en zeker nu de verantwoordelijkheden hiervoor veranderd zijn. Dit kan sneller en makkelijker voor alle betrokkenen, maar hoe?

Hebben we grip op onze verplichtingen?
Heb je een real-time inzicht in de verplichtingen? Misschien zijn de contracten met de strategische leveranciers op orde maar hoe zit het met de tail spend? Hoe kan een gemeentelijke organisatie de grip verstevigen!

 

16:00 uur – 16:30 uur


Onderdeel 4 PLENAIR : Praktijkcase gemeente Schouwen-Duiveland

In deze sessie vertellen Emile de Groot (Adviseur informatievoorziening en ICT gemeente Schouwen-Duiveland) en Pieter Swerus (Concern Inkoper gemeente Schouwen-Duiveland) hoe gemeente Schouwen-Duiveland door P2P automatisering grip hebben gekregen op hun uitgaven, hun foutmarges fors hebben verlaagd en de rechtmatigheidscontroles sterk hebben vereenvoudigd.

 

16:30 uur – 17:30 uur  Afronden + netwerkborrel

Schrijf je nu in voor dit event!