Mobiliteit

Mobiliteit

Op het gebied van mobiliteit verandert er veel: het hybride werken doet zijn intrede en heeft impact op de mobiliteitswensen. Dan zijn er nog ontwikkelingen als zelfrijdende auto’s, elektrisch rijden, private lease en ‘mobility as a service’.

Deze veranderingen, maar ook de aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), kunnen leiden tot de wens of noodzaak tot heroverweging van uw mobiliteitsvisie. Ook kunnen zij van invloed zijn op uw huidige procesinrichting en hoe efficiënt om te gaan met uw wagenpark.

De expertise van Emeritor

Emeritor helpt u graag de mobiliteit bij uw organisatie te verbeteren: effectiever, efficiënter op basis van Total Cost of Ownership en ‘toekomstproof’. Wij stemmen uw verwachtingen af en ondersteunen bij het daadwerkelijk realiseren hiervan. Dit doen we door de markt te benaderen met een complete en gedegen uitvraag en samen met u de leverancier te selecteren waarmee de doelstellingen bereikt zullen worden.

Onze consultants hebben uitgebreide ervaring op het gebied van autolease tenders en veranderende mobiliteitseisen. We vertalen de wens van uw organisatie naar een gedegen en resultaatgericht tenderproces en een daarbij aangepaste berijdersregeling. Het resultaat: een innovatief antwoord op al uw mobiliteitsvraagstukken met oog voor de duurzaamheidsaspecten.