Logistiek

Logistiek

Ontvangen klanten, medewerkers of relaties uw producten op het afgesproken tijdstip, compleet en zonder fouten? Interne en externe logistiek is voor iedere organisatie belangrijk. Uw klanten, en natuurlijk ook uw eigen organisatie, willen op tijd tegen de laagste kosten en de hoogste kwaliteit de juiste producten geleverd krijgen. Steeds verdergaande digitalisering en duurzaamheidseisen maken logistiek nog ingewikkelder, maar bieden ook kansen.

Als inkoopdienstverlener is Emeritor dagelijks actief in de markt van logistieke dienstverlening. Onze procesgeoriënteerde consultants zijn in staat op diverse gebieden klinkende resultaten te realiseren.

De expertise van Emeritor

Onze experts hebben verstand van zaken, weten hoe een supply chain werkt en overzien de keten. Ze weten hoe ze moeten schakelen om de organisatie optimaal te ondersteunen.

In deze dynamische functie kunnen zij adviseren over in- en uitbesteding en specifieke inkooppakketten. Zij werken daarin nauw samen met andere afdelingen zoals engineering, productie en logistiek.

Ze hebben ervaring in het selecteren en kwalificeren van leveranciers op basis van QLTC (Quality, Logistics, Technology, Costs). Met deze leveranciers onderhandelen zij over tarieven, voorwaarden en initiëren zij optimalisatietrajecten gericht op prestatieverbetering of kostenreductie. Daarbij wordt de relatie met deze leveranciers niet uit het oog verloren. Het resultaat: overeenkomsten die zijn afgestemd op de behoefte van uw organisatie

Logistieke inkooppakketten

Wanneer specifiek gekeken wordt op inkooppakketniveau, bieden wij inkoopondersteuning bij transport, warehousing, verpakkingen, intern transportmaterieel, inhuur van personeel, transportmodules en MRO artikelen. Daarbij helpen we u graag tevens uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.